VEZETTÉL MÁR FERRARIT, MCLARENT VAGY FORMULA 1-ES VERSENYAUTÓT? MOST ITT A LEHETŐSÉG, HOGY PRÓBÁRA TEDD VEZETÉSI TUDÁSODAT ÉS REFLEXEIDET!

Foglalj helyet az igazi versenyülésben, állítsd be igényeidnek megfelelően a kezelőszerveket, markold meg a kormányt és érezd a motor vibrálását. Hagyd, hogy átjárja a testedet az adrenalin és ereidet elöntse a versenyszellem. Hívd ki barátaidat, kollégáidat egy vérbeli versenyre, döntsétek el a pályán test-test elleni küzdelemben, hogy ki a legjobb köztetek. Mutasd meg, milyen gyors pilóta vagy, döntsd meg az igazi versenyzők pályacsúcsait és kerülj fel a dicsőségfalra!
A FUSION Élményközpontban nyitva tartási időben várunk minden érdeklődőt, aki valódi versenyülésben, a kormány mögött ülve szeretné átélni az autóversenyzés izgalmait és kihívásait, és megtapasztalni a SimHouse szimulátorai által nyújtott felejthetetlen élményt!
Több száz, az utolsó csavarig részletesen modellezett sport- és versenyautó várja, hogy a kezedbe ragadd az irányítást és kigurulj velük a világ számtalan híres versenypályái egyikére. Az autók messzemenően hiteles fizikai modellel rendelkeznek, a pályák pedig a laser-scan technológiának köszönhetően centiméter pontosan megegyeznek a valósággal. Utcai sportautók, vérbeli versenygépek (TC, GT és Formula kategóriák), rally, modern pályaautózás, vagy letűnt idők nagy legendái csak Rád várnak!
Előzetes időpontfoglalásra nincs szükség, keressétek operátorunkat a helyszínen.
Nyitva tartás:
Hétfő-Vasárnap: 10:00-22:00

S1M ONES1M ONES1M ONES1M ONE
ÁRAK MOTION
1 menet 1900 Ft
3 menet 4400 Ft
6 menet 7200 Ft

1 MENET = 10 PERC

A meneteket többen is felhasználhatjátok és egymás ellen is versenyezhettek!
Családi rendezvények, klub találkozók, baráti összejövetelek, céges csapatépítők, születésnapi zsúrok komplett lebonyolítását is vállaljuk, időmérők, háziversenyek és egyéb érdekes programok szervezésével!