PRóbáld Ki!

Próbáld ki magad high-tech szimulátorban

VEZETTÉL MÁR FERRARIT, MCLARENT VAGY FORMULA 1-ES VERSENYAUTÓT? MOST ITT A LEHETŐSÉG, HOGY PRÓBÁRA TEDD VEZETÉSI TUDÁSODAT ÉS REFLEXEIDET!

Foglalj helyet az igazi versenyülésben, állítsd be igényeidnek megfelelően a kezelőszerveket, markold meg a kormányt és érezd a motor vibrálását. Hagyd, hogy átjárja a testedet az adrenalin és ereidet elöntse a versenyszellem. Hívd ki barátaidat, kollégáidat egy vérbeli versenyre, döntsétek el a pályán test-test elleni küzdelemben, hogy ki a legjobb köztetek. Mutasd meg, milyen gyors pilóta vagy, döntsd meg az igazi versenyzők pályacsúcsait és kerülj fel a dicsőségfalra!
A FUSION Élményközpontban nyitva tartási időben várunk minden érdeklődőt, aki valódi versenyülésben, a kormány mögött ülve szeretné átélni az autóversenyzés izgalmait és kihívásait, és megtapasztalni a SimHouse szimulátorai által nyújtott felejthetetlen élményt!
Több száz, az utolsó csavarig részletesen modellezett sport- és versenyautó várja, hogy a kezedbe ragadd az irányítást és kigurulj velük a világ számtalan híres versenypályái egyikére. Az autók messzemenően hiteles fizikai modellel rendelkeznek, a pályák pedig a laser-scan technológiának köszönhetően centiméter pontosan megegyeznek a valósággal. Utcai sportautók, vérbeli versenygépek (TC, GT és Formula kategóriák), rally, modern pályaautózás, vagy letűnt idők nagy legendái csak Rád várnak!
Előzetes időpontfoglalásra nincs szükség, keressétek operátorunkat a helyszínen.


Nyitva tartás:
Hétfő-Vasárnap: 10:00-22:00