Szimulátoraink

Szimulátoraink

RAJTHOZ ÁLLT A S1M ONE!

S1M One mozgó vázas szimulátor cégünk legújabb modellje, melyben összegeztük az elmúlt évek fejlesztéseit és a legújabb technológiai megoldásokat.

Az új gép hivatalosan először 2015. november 28-án a PlayIt-en mutatkozott be, bemutatótermünkben pedig (szinte) bármikor kipróbálhatod!

TARTSD KÉZBEN AZ IRÁNYÍTÁST

Felejtsd el a játék kormányokat, a S1M One professzionális megoldást kínál, hogy minden egyes pillanatban tökéletesen urald az eseményeket. Markold meg a cserélhető Momo kormányt és érezd, ahogy az áttétel nélküli ipari szervo motor közvetíti a futóműből érkező erőhatásokat. Az 1000W teljesítmény és a 20 Nm nyomaték kíméletlen erővel és dinamikával adja át bármilyen versenyautó irányításnak kihívásait.

A SimHouse saját fejlesztésű pedálrendszere azzal a céllal készült, hogy a profi versenyzők által támasztott elvárásokat is maximálisan teljesítse. A rozsdamentes acél pedálok a funkciójuknak megfelelő egyedi karakterrel rendelkeznek és paramétereik tág keretek között állíthatók. A fékerő precíz adagolásáról és a tökéletes féktávokról a progresszíven keményedő fékpedál és a 200 kg-ig terhelő load cell gondoskodik.

ÉREZD AZ AUTÓT, ÉLD ÁT A MOZGÁST!

Az új tervezésű váz széles körű beéllítási lehetőségeket és kimagasló stabilitást kínál, mely kifejezetten az ülésmozgató rendszerhez lett optimalizálva. A S1M One képes átadni a futómű minden egyes rezdülését és a kocsira ható erőket is első kézből érezheted, semmi sem kerülheti el a figyelmedet. 

Emellet a versenysportban is használt RaceTech versenyülés szorosan körülöleli és feszesen tartja a sofőrt a tökéletes kontroll és vezetési élmény biztosításának érdekében. Az integrált 4 pontos biztonsági öv és övfeszítő rendszer pedig a féktávokon fellépő erők élethű átélésről gondoskodik.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY ÉS HITELESSÉG ÚJ DIMENZIÓJA

A S1M One legmagasabb minőségi kritériumok szerint lett összeállítva azzal a céllal, hogy a professzionális felhasználás igényeinek is maradéktalanul megfeleljen. A válogatott komponensek, a tökéletesen összehangolt hardver és szoftver elemek, valamint a SimHouse több éves tapasztalta szavatolja, hogy a szimulátor az elérhető legreálisabb és leghitelesebb vezetési élményt nyújtsa a felhasználók számára. Az előre telepített és aprólékosan paraméterezett rendszer kulcsra kész megoldást kínál, a felhasználónak a bekapcsolás után már csak a vezetés kihívásaival kell szembenéznie, minden másról a SimHouse gondoskodik.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A S1M ONE A KORÁBBI SZIMULÁTORAINKTÓL?

Egyedi váz
Ahogyan az autók esetében, a szerkezeti szilárdság kulcskérdés a precíz irányíthatóságban. A S1M One ezért teljesen új vázat kapott a pontos vezérlés és a megfelelő stabilitás biztosítására. Erre a stabil vázra épül rá a versenyzés fizikai élményét visszaadó ülésmozgató mechanika. A mozgató mechanizmus saját tervek alapján készül, a felhasznált elektromotorokat, aktuátorokat hosszas tesztelés után választottuk ki. Az eredmény önmagáért beszél: az ülésben tökéletesen érezhető a pálya minden egyenetlensége, a rázókövek, pontosan visszaadja a jármű mozgását, a gyorsítást, fékezést, a sebességgel járó rázkódást, a becsapódásokat.
Kormánymű
A S1M ONE a SimHouse saját fejlesztésű, új generációs kormányával felszerelve áll a rajthoz. A meghajtáshoz ipari méretű, áttétel nélküli elektromotort választottuk, hogy a lehető legprecízebb felhasználói élményt biztosítsuk. A maximális nyomaték 20 Nm; ez már bőven elég ahhoz, hogy bárki kezéből kicsavarja a kormányt. A kormánymotor teljesítménye 1000 fordulat/perc, ami rendkívül gyors mozgásra ad lehetőséget.
Kijelző
A három full HD monitor közel 180 fokos látószöget ad, ami még izgalmasabbá teszi az egymás ellen versenyzést: a konstrukció lehetővé teszi, hogy lássuk a mögöttünk haladó, előzésre készülő autót is (és megkíséreljük megakadályozni a manővert).
Audió
A valódi versenyélményt a felpörgő motor bődülésétől a falba csapódást kísérő csattanásig a legmagasabb elvárásoknak eleget tevő hangprojektor adja vissza. A headset lehetőséget ad arra, hogy a versenyzők kommunikáljanak egymással.
Vezérlés
A vezérlést ultra felső kategóriás számítógép végzi, szavatolva a gyors rendszerfelállást, a kényelmes programindítást és a könnyű kezelhetőséget. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb szoftverekkel, s ezzel a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát kínálja: a világ legismertebb pályáin száguldhatunk tetszés szerint választott versenyautóval.
Kivitelezés
A SimHouse szimulátorait nem csupán a válogatott hardver alkatrészek, hanem a megjelenés is egyedivé teszi. A S1M ONE szimulátor vázának, ülésének, kormányának, váltógombjának stílusa egyedi igényeknek megfelelően alakítható.
Previous
Next

S1M ONE ALAPKONFIGURÁCIÓ

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:
Megrendeléstől számított 45 nap

ÁRA:
15 000 – 25 000 EUR felszereltségtől függően

A megrendeléshez kérjük, adja meg adatait, és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

SPECIFIKÁCIÓ

Professzionális hajlított csőváz, 1600 x 800 mm
Állítható kormány magasság, ülés- és pedál távolság
Szállításhoz összecsukható, mozgatható

Racetech versenyülés, masszív oldaltámasz, 4 pontos bizotonsági öv

2 db ipari lineáris aktuátor, 400 mm másodpercenként sebesség
Vezérlő egység, felhazsnálóbarát szoftver, tág beállítási lehetőségekkel

3 x 40 coll Full HD kijelző, alacsony input LAG, kiválló képminőség
7 col Motec kijelző (sebesség, fordultszám, üzemanyag, gumi, stb.. adatok)

Mige 130ST-M10010 szervó motor: 1000W, 20 Nm, 1000 RPM
Áttétel nélküli direkt meghajtás, ipari minőség, 11,5 kg
Magas dinamikatartományú szervó vezérlés, 14 bit
Cserélhető kormány, alap: Momo Montecarlo (32 col, bőr)
Szekvenciális váltófülek, 10 db állítható gomb

Professzionális SimHouse P1 versenypedál
3 db állítható speciáls tulajdonságú pedál, eltérő mechanika
Progresszív fékpelád, állítható 100 kg-os load cell
Roszdamentes acél, golyós csapágyazás

Fanatec ClubSport Shifter SQ V 1.5
Szekvenciális és 7 + 1 sebességes H mód

Fanatec Clubsport handbrake (optonal)

Polk Audio Surroundbar IHT 3000
Kingston Cloud HyperX headset

Intel Core i7-5820K processzor
GeForce GTX 980Ti
16 GB DDR4, 240 GB SSD, 1000W táp
Speciális kialakítűsú ház, egyedi hűtés
Windows 10 64 bit OEM
Előre telepített és beparamétezett szoftveres környezet

Momo verseny kesztyű
GoPro HERO4 akciókamera – online stream
Rezonancia keltő rendszer (butkicker)